En kappa till

 

Jag köpte en kappa på H&M förra året som jag är mycket nöjd med, en färgglad scarf och den blir som ny igen. Den har egentligen bara ett fel. Den är i det närmaste ofodrad. är det det minsta isigt ute så huttrar man så man skakar. Därför önskar jag utöka samlingen med en lite varmare kappa också. Denna från Lindex provade jag härom dagen och den var riktigt härlig, men frågan är hur kul man tycker att det är nästa vinter att den är så bylsig i modellen? Jag funderar vidare men slog i alla fall till på en svart halsduk ut i fall att jag beslutar mig för att investera i kappan inom kort. Himla fin är den allt!

signature

4 comments

  1. Hej,ja den är fin den där! Har också funderat ett tag på den, nu har jag köpt den och ska känna efter lite här hemma innan jag bestämmer mig.. Men med den 30%-iga rabattkupongen som kom häromdagen var ju iallafall priset mycket bra!Lycka till med funderandet!

  2. Tette: Med rabattkupong så blir valen så mycket lättare ja :). Då jag inte har någon rabattkupong så får jag prova den när jag passerar butiken istället. Jag tycker som sagt att den är himla fin!

  3. och den var riktigt härlig, men frågan är hur kul man tycker att det är nästa vinter att den är så bylsig i modellen? Jag funderar vidare men slog i alla fall till på en svart halsduk ut i fall att jag beslutar mig för att investera i kappan inom kort. Himla fin är den allt!

  4. och den var riktigt härlig, men frågan är hur kul man tycker att det är nästa vinter att den är så bylsig i modellen? Jag funderar vidare men slog i alla fall till på en svart halsduk ut i fall att jag beslutar mig för att investera i kappan inom kort. Himla fin är den allt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *