Fönstervägg 2

 

Riktigt fin inspiration för oss som funderar på en skiljevägg med fönster. Tyvärr har vi stött på lite problem här hemma då dörren till frysen behöver en hel del mer utrymme än vad man först tänker sig. Men planerna fortskrider och vi hoppas kunna bygga väggen till våren.

Resterande lägenhet är givetvis lika fin den, kika in här!

Idag är det en stor dag här hemma för dottern, i eftermiddag stiger hon in i stallet för första gången. Som hon drömt och längtat efter denna dag, Lycka! Må det vara precis lika härligt som du hoppats och lite till hjärtat!

signature

3 comments

  1. Tack för fina tips, dessa bilder ska jag spara då vi planerar att dela av ett barnrum till två, och jag klurar på en lösning som kan ge ordentligt ljusinsläpp i det fönsterlösa rummet.. Drömmer om ett rejält fönster, gärna öppningsbart så man kan vädra ordentligt..

  2. Tette: Jag är helt hooked på fönster, de ger helt klart ett mindre (större också iog) rum som delas av en helt ny dimension. Vi sparar bilden så får vi se var den tar oss med rumsplanerna i framtiden :).

  3. Idag är det en stor dag här hemma för dottern, i eftermiddag stiger hon in i stallet för första gången. Som hon drömt och längtat efter denna dag, Lycka! Må det vara precis lika härligt som du hoppats och lite till hjärtat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *