På väggen

 

Jag föll pladask för tavlan Pjätteryd när jag såg den hos Livet hemma härom dagen. Den skulle passa perfekt hos oss på landet tillsammans med de andra badflikorna som jag satte upp i somras. Motivet är av Nadia Tylor är tryckt på målarduk. Fint! Om det skulle vara något litet som talade emot tavlan så är det att den är ganska så stor med sitt mått på 78 x 118, men å andra sidan kan det bli effektfullt om man endast har denna på en annars helvit vägg. Jag får mäta nr vi åker upp och stänger stugan senare i höst.

 

Jag tyckte också mycket om bildserien Bild Fjällsta. Här skulle jag t o m kunna tänka mig att byta ut några av damerna jag har på väggarna här hemma idag till dessa charmiga vintagetryck. Plus i kanten för dessa är också att de säljs på det lilla varuhuset i Valbo som är vårat lokala. Vill man köpa den fina tavlan ovan och de snygga korgarna (natur & färg) och bor i Gävle så är Uppsala närmast. Måste alltså planera in besök på inte mindre än tre Ikeabutiker i höst, ett högst angenämt problem så klart :).

signature

2 comments

  1. Väldigt snygga tavlor, synd bara att inte bilderna var lite större, lite tråkigt när det är så mycket tomt utrymme runt omkring.

  2. Rosa: Håller med, de hade gärna fått vara lite större. Vill man bara slippa det vita så köper man en mindre ram bara. Man brukar få klippa lite men det brukar bli fint resultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *