Dresses & pants!

Sommarens trevligaste klädinköp har jag helt klart gjort hos Lindex. Mitt senaste var denna klänning som jag slog till på i både grått och svart till slut. Fungerar nu när det är lite varmare,  men även i höst med strumpbyxor och en kavaj eller kofta. Jag tyckte dock att den var lite stor i storleken så jag gick ner en storlek från den jag valigtvis köper.

 

1. Jag tycker mycket om denna enkla vardagsstil. En t-shirt och ett par jeans som bas och så en kavaj eller finare kofta till det. Klassiskt snyggt  och fungerar snudd på alltid. 2. Jag ser fram emot The black pant – kollektionen som släpps i oktober. Jag behöver fortfarande några passande svrta byxor till höst/vinter- säsongen då jag inte hittade några i våras. Bilderna ser mycket lovande ut!

signature

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *