Fint i Göteborg (igen)

I väntan på att det fina vädret vi hört så mycket om ska komma till Gävle så sufar jag snygga hem. Hittade flera, men denna är morgonens favorit. Ljus, elefanter och marmor. Mumma!

 

Det första jag tittar på när jag hemnetsurfar är köket, är det mysigt då kan allt annat fixas. Det här köket skulle jag tex gärna slå mig ner och fika bort några timmar i. Men det här är iof inte en lägenhet som något behövs fixas i, jag gillar den precis som den är. Tapetfan som jag är :).

 

Elefanterna! Vita på svart botten, mina favoriter! Visade maken bilden och han var kanske inte lika lyrisk, men han ger tummen upp för en vägg. Jag tänker genast min lilla walk in closet. Får fundera lite.

 

Och så var det marmor då i fina badrummet. Vi är på jakt efter en liten bit marmor till köket, det är nära nu tror vi.

 

Rolig idé det här med att ta en större ram och sätta den på väggen och fylla den med olika saker man gillar, och inte bara ett motiv. Jag har flera likande bilder i min inspirationsmapp, men har aldrig kommit till skott. Kanske är jag nära även här ;).

 

Nu kom solen!

 

Och heja Robin ikväll!

signature

2 comments

  1. Karolina: Ledsen för sent svar, jag är lite osäker men gissningsvis kan det vara Normann – Copenhagen kanske. Mycket snyggt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *