Skriver listor

Tanken är att Johan och jag ska hinna med en snabb visit till stockholm inom kort. Så inför det har jag börjat skriva en lista med butiker jag vill besöka. Ett måste för mig är Zara, vi beställer en hel del åt Astrid från dem på webben men till mig tycker jag att det är svårare. Jag vill gärna prova.

 

Detta är mina tre favpriter just nu, så nu hopas jag de ska finnas kvar i butik och sitter som en smäck om någon vecka! 1. Klänning. 2. Somrig skjorta. 3. Nätta sandaler.

signature

2 comments

  1. Zaras webshop är toppen. Men senaste beställningarna har jag blivit så oerhört besviken. Ett köp var en fin, "lyxig" klänning i finare material. När den kom såg jag att den var extremt slarvigt sydd. Den var verkligen under all kritik. (för 899 kr liksom. inte billig för o va kedja ändå ju..) Provade den inte ens. Skickade tillbaks…. Sen förra veckan beställde jag en jättefin silkig, tunn cremefärgad blus. Döm av min förvåning när jag tar fram den ur silkespapperet och den är SMUTSIG! alltså tok-smutsig! Som att den legat på golvet…. Så nu börjar jag tro att de plockar plaggen ur butik innan de skickar och inte från ett lager. Trist!!

  2. Martina: Jag håller med dig, det är ojämt hos Zara. Många gånger är det galet fint, men så ibland så blir det galet fel istället. När vi köpt till Astrid (dvs barnkläder) har det varit fullträff varje gång. Men till mig har det varit lite struligare. Så jag väljer att shoppa loss i butik numer. Många av mina favoriter i garderoben är från Zara, så det som funkar det brukar få stanna.Urtrist att det inte har haft bättre koll i webshopen, den är ju annars bland de bättre. Leverans från Spanien hem till dörren på någon dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *