Tävling: SF Anytime

 

Vi börjar denna måndag med en tävling, det var ack så länge sedan sist! Fem filmer ligger i potten för fyra glada vinnare, häng med!

 

SF Anytime är en sajt på nätet som erbjuder hyrfilm stremad direkt till din dator, SmartTV samt android tablet bla. Mycket smidigt! Jag har 20 vouchers för film att lotta ut till er läsare, 4 glada vinnare får 5 voucher var! Bara att välja och vraka bland tusentals filmer för både stora & små. Lycka!

För att vara med och tävla så skickar du ett mejl till helena@enmammasdag.com med ditt namn och adress samt titeln på en film ur utbudet som du längtar lite extra efter att se. Tävlingen pågår till och med onsdag kl 12.00. Lycka till! Tävlingen är avslutad.


Tävlingen sker i sammarbete med SF Anytime
.

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *