Sevärda dokumentärer


 

Igår kväll hittade jag Valentino: The last Emperor bland dokumentärerna hos Netflix, man tackar! Jag har sett den tidigare men tyckte lika mycket om den nu andra gången. Kanske lite mer till och med. Han är lite trulig Mr Valentino, men ibland glittrar det till och då blir det magiskt! Rekommenderas varmt till alla Netflix-användare.

 

Två andra dokumentärer som är mycket sevärda om man tycker om Valentino , The September Issue och Lagerfeld Confidential mfl (finns även de hos Netflix) är Boss Women: Anna Wintour från 2000 och Tom Ford by OWN båda fina porträtt som man kan se i fullängd via Youtube.  

signature

8 comments

  1. Tack för tipset! Även om det absolut inte hör till denna kategori, ser vi nu på life unexpected på Netflix. Kul när man hittar lite "godbitar"!Trevlig onsdag.<3

  2. me and mike: Hoppas du hittade något kul att titta på :).Erika: Den serien har jag också sett, den är riktigt söt :).Alexandra: Tack snälla Du, det gör mig så glad :).Torsdags kram tillbaka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *