Till stora & små

 

I slutet av februari, närmare bestämt den 28 så släpps nya POMPdeLUX kollektionen. Kläderna är fortsatt stora favoriter här hemma, speciellt byxorna gillas av dottern. I den lilla sneakpeaken som vi bläddrat i hittade Astrid denna pimpade mysbyxan och ropade – Titta! Mysbyxor för fester! Well, vet inte om jag vill gå riktigt så långt men fina är de :).

Såg även idag att House of Lola öppnat webshop, efterlägtat! Nu tänker jag kanske inte så mycket på de små som till oss vuxna. Vilka sköna kläder de har!

 

Och så ang semlorna, jag har inte riktigt fått till dem än. Det var lite knepigare än jag hoppats, men jag återkommer när det går bättre!

signature

7 comments

  1. PompDeLux är favoriter även här. Jag har en pojke och det är verkligen svårt att finna snygga kläder för killar, det är alldeles för mycket spindelmannen och cars och allt sånt. PdL och Polarn & Pyret är duktiga på att få till en skön OCH snygg stil, så är även Zara som har riktigt bra priser…

  2. Johanna: Precis, önskar att de också gjorde kläder till oss vuxna. Så sköna som sagt.Fröken Gredelin: Killar är det lite klurigare att hitta fina kläder till ja, men här och hos Zara finns massor till både killar och tjejer. Även när de kommit upp lite i ålder, det tackar vi för :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *