Inför första advent

På söndag är det så äntligen första advent! Med lite tur så drar årets glöggfester igång på riktigt nu. Jag älskar sånt, lite plock, lite sött, glögg eller julmust och så en chans att klä upp sig lite och träffa saknade vänner. Så här skulle jag gärna klä mig på söndag:

 

 

1. Bling i form av ring från Indiska med elastiskt band. 99kr. 2. Fin klänning som fungerar året om, H&M. 3. Vackert halsband som passar till det mesta. 4. Om man vill markera midjan lite ytterligare, Elda läderskärp från Indiska. 249kr. 5. Jag är svag för WERA-väskor och denna kuvertväska är inget undantag. 6. Lite färg på läpparna är festligt. 7. Då det ofta minglas på dessa tillställningar så är bekväma skor a&o, dessa är från ECCO.

Sen är det bara att mixa & matcha hela december :).

signature

12 comments

  1. Fin fint. Fantastisk blå färg på klänningen!Har lite svårt för "djupa" ryggen på baksidan dock… men med en kofta över så…Tack för inspo. Johanna

  2. O så härligt med ett flärdfullt kollage! Det är lite för ont om såna bland "vuxenbloggarna" tycker jag :) Jag är en riktig "sucker" för vackert hopsatta såna, det är sååå inspirerande att få idéer om hur man kan kombinera plagg och accessoarer!

  3. Pingback: porn fast fuck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *