Ett varv till

 

Det går ett tag, nått år och sen får jag ett sånt sug efter att titta på Satc igen.  Jag började om härom dagen med säsong 1 och även om just den inte roar mig så mycket egentligen så är miljöerna där och förväntningen inför allt det där härliga som man vet ska komma.

 

Har ni sett alla planlösningar till tv-hem som finns lite här och där på nätet, förutom Carries så finns bland annat Friends, Will & Grace och Fraiser med flera. Här är det lätt att fastna.

 


 

När sen boxen är färdigtittad får den första filmen avsluta hela härligheten. Det räcker så för mig, jag tyckte aldrig att den andra filmen gav mig något mer. Storyn växte inte alls på samma sätt som i den första filmen. Jag blev mest irriterad, men Carries och Big:s nya lägenhet den gillade jag mycket.

 

Jag får nog lov att leta fram nummret av Vouge med Carrie & Mr Big som jag sparat , många gånger har den varit på väg till återvinningen men än är den kvar :).

 

Så nu vet ni vad jag gör på kvällarna ett bra tag framöver. Glöm inte att jag finns på Instagram också, kika gärna förbi!

signature

8 comments

  1. Vilken läcker bild på Carries lägenhet! Love it. Jag gick på ett nagelställe när vi bodde i Vancouver som alltid hade SATC på. Där har jag sett de flesta avsnitt tror jag :-)Måste dock köpa boxen känner jag, bättre sent än aldrig!KRAM från Frankrike

  2. Johanna: Verklighetsflykt när den är som bäst :).Sofia S: Vilken härlig kombo, fina naglar och glam på tv. Smart :).Kram Kram

  3. Vad roligt med planlösningen! Jag har alltid fascinerats av sådana och kan studera dem läänge och drömma mig bort.. :) Åh vad kul att du finns på Instagram, jag ska genast börja följa dig! Är inte riktigt redo för SATC-box-repris än, just nu har jag huvudet fullt av Downton Abbey.. men snart så.. ;) Ha en fortsatt fin vecka!Kram Madeleine

  4. Två Trappor: Det är samma här, älskar att drömma mig bort :). Åh, Downton Abbey är så härligt, det är en drömvärld det med. Skulle vara intressant att se planlösningen där med!Ja jag tänkte att det var dax för mig också nu, men jag har bara instagrammat i ca 2 veckor än så jag har en hel del kvar att lära känner jag :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *