Plats för kritor

Nu hade jag ju hoppats på att få ohhhha lite och iiiiiia lite över att Granits webshop var riktigt nära, men så läser jag att den blivit försenad. Igen. Nu är det efter nyår som gäller. Men den som väntar på något gott som sagt.

 

 

Jag tycker mycket om Granits sortiment och framför allt deras olika typer av förvaring. Denna låda i plåt köpte jag till Astrids och tanken är att hon ska ha tuschpennor i det ena facket och kritor i det andra. Den är lite större men när spännena är fastsatta så kan man lätt flytta lådan med sig. Rekommenderas varmt till alla pysslare!

signature

9 comments

  1. Ska Granit få en webbshop?? Hade ingen aning, men det var ju superbra!Jag har dock nära till min närmaste Granit, så jag är lyckligt lottad :)A

  2. Anne O: Men det var jättenära att det blev start nästa vecka om jag är rätt informerad. Men nära är inte riktigt där så klart. Men snart kan vi shoppa loss på Granit vi med, och då från soffan :).

  3. Granit har ett underbart sortiment. Förra veckan hade dom ett erbjudande där jag fick 30 procent på allt i butiken. Lätt att plocka på sig hur mycket prylar som helst. Själv gick jag därifrån två tusen kronor fattigare. Men vilka grejer sen. Blir kalas att packa upp i huset när vi flyttar in. Fin kväll önskar Pållan

  4. Pållan: Åh, jag minns det som igår de där påsarna med nytt som man fick plocka fram när vi flyttade. Så kul, och fyndiga påsar den här gången dessutom :).Johanna: ….. Väntar alltid för länge ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *