Kärlek

Magnus Ugglas tolkning av Olle Ljungströms Jag och min far. Vackert.

 

Det har varit några känslomässigt jobbiga dagar, och så måste det få vara. Jag har blandat saknad med skratt hela helgen och jag är tacksam för att jag får göra det. Att skrattet fortfarande finns nära. Och ofta tillsammans med min fina man. Nyss hade vi en riktig guldstund när vi såg reprisen av Jakten på det perfekta livet, åh Hanna Hellquist så jag tycker om Dig! Har ni inte sett programmet, do!

 

Imorgon är det ny vecka, vi ses då!

 

Det fina trycket hittar ni här!

signature

6 comments

  1. Fint tryck och fint med eftertanke. Det behöver man.Missade programmet men ska se det. Läser just hennes bok, "Karlstad zoologiska".

  2. Anna: Jag ser mycket fram emot att läsa boken, hoppas så att den är guld!Anna: KramDr Grane: Den bästa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *