Piffad byrå

Arbetet med A:s rum flyter på här hemma, vissa saker måste vänta medans vissa kan man göra utan att hon misstänker allt för mycket. Som att måla om hennes element till exempel, det ska jag göra denna höstlovsvecka. Har grunnat länge på huruvida jag vågar mig på att måla dem lite färgglatt, men beslutat mig för att avstå då Astrids rum tidigare var vardagsrum och elementet är riktigt stort och lång så kan det kan lätt bli lite för mycket. Men vi får se, grundas vita ska det i vilket fall. 

 

 

Hon har två skåp i sitt rum, men saknar en byrå till sina kläder. Jag tittade efter en när jag var på Ikea sist och såg då just byrån Tarva och tänkte att den skulle man lätt kunna piffa till. När jag nu ser den på bild, känns den snudd på självklar. Jättefin blev den med lite färg och nya knoppar!

 

 

Jag gillar stylingen skarpt här, den inspirerar till kommande stordåd här hemma :).

 

Nu ska vi rensa barnrum på allt sånt som skvallar om att en yngre tjej en gång bott här. Och tänk, idag känns det helt ok även om det är svårt att ens lilla nu håller på att bli stor .

 

 

signature

5 comments

  1. Hej Helena! Följer med spänning framväxten av A:s nya rum, håller själv på att fixa ett nytt rum till min 6-åriga tjej och behöver inspiration:). Jag har en fråga ang. tapeten som A har, är det vit eller rosa bakgrund på den? Tack för en bra blogg,mvh Emma

  2. Emma: visst är det roligt att inreda barnrum, här kan man leva ut alla inredningsdrömmar i ett och samma rum :). Vi har tapeten med vit bakgrund.Lycka till med rummet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *