Höst i garderoben

Det ryktas om snö och kyla till helgen så det är hög tid för mig att köpa de där byxorna och riktiga höstskor som jag saknar. Hittade lite annat fint när jag letade också, så ett litet collage a´la Fall Chic. Häpp!

 

1. Blus som är något längre baktill från MQ. 2. Armband 79 kr hos Indiska. 3. Lite fäg till läppen från Body Shop. 4. Kuvertväskan från Wera/Åhléns är en riktig favorit. 5. Lite glitter på naglarna till både mor & dotter med namnet Be Brave!. 6. Skinnboots från Wera/Åhlens, så snygga så de fick vara med igen! 7. Scarf med en gnutta glitter från Vila. 8. Och så avslutar vi med ett par byxor från H&M som jag tänkte prova idag.

signature

9 comments

  1. Brukar inte kommentera, men jag måste bara säga att jag Älskar dina modecollage! Verkligen en inspirationskälla!!Tack för en mycket bra blogg,Kram Emma

  2. Hej Helena!Jag följer dig troget och tycker väldigt mycket om din blogg och dina inlägg.Jag minns att du för ganska länge sedan tipsade om en pyssel/målarbok för flickor med design, typ Chanelväskor mm. Jag hittar inte ditt tips och undrar om du kan hjälpa mig. Tänkte att den pysselboken skulle bli en perfekt julklapp till min systerdotter. Eftersom hon bor i Stockholm och jag i Skåne så vill jag vara ute i god tid. Hoppas att du kan hjälpa mig.HälsningarCamilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *