Fm, ef & nu kväll

 


 

Jag sprang in på H&M i Valbo på fm och irrade runt på barnavdelningen en stund innan en vänlig tjej slöt upp och undrade om jag letade efter något särskilt? Jo det jag,  efter kläderna från sammarbetet med Unicef men de fanns bara i de större butikerna så det slutade med att jag gjorde en beställning på nätet via telefonen utanför butiken. På Astrids önskelista står det, mulligjacka för fint och jätteblanka skor (samt nya skosnören) samt vantar. Påbörjat julklappsinköpen – check!

 

 

Sen när jag läste mina mejl på eftermiddagen hade jag fått två frågor som jag själv undrat över men inte funnit något bra svar på än. Var hittar man en snygg ljuskälla till denna typ av lampor nu när många glödlampor utgått? Det är just glödtråden i dessa glödlampor som gör dem så fina. Om ni hittat ett lika fint allternativ så får ni gärna tipsa oss hugade spekulanter :).

 

 

Blev jätteglad ikväll när jag insåg att vi hade allt som behövdes i skafferi och kyl för att laga denna härliga tomatsås som Le Parfait tipsar om idag. Där gjorde de även egen pasta, men vi kör på majspasta som vanligt ikväll.

 

Finfin kväll till er alla! 

signature

5 comments

  1. Hej!Jag hörde på en lampaffär att glödlampor till dekorationsbelysning fortfarande ska finnas.Hoppas det stämmer..Kolla tex på lysman.com, där verkar det finnas.Man kanske fortfarande kan hitta och bunkra lite nånstans iaf../T

  2. Hejjag har köpt fina "vanliga" glödlampor, klarglas m glödtråd på Biltema. Superbilliga och finns också i lågt watt-tal (du fattar…) :)Inte exakt lika fina som bilden, men helt ok o väldigt prisvänliga. – Jenny

  3. tryr348dsxcb That mix off donning that Crocs coaches at your home and also the Brooks coaches outdoor offers chased out my ft . agony in addition to let me personally to go around usually once more.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *