Sminklycka

Efter att ha bläddrat igenom den stora och ack så trevliga tidningshögen så kontaterar jag glatt att jag helt missat att två av mina favoritbutiker är på väg till Sverige, iiiih en Sephora och en Kiehl´s nära. Lycka!

 

 

Kiehl´s kommer att säljas hos åhléns i Stockholm (eller där har de väl sålt produkterna ett tag) och Göteborg. Det känns ju spännande, men än mer spännande är ju att alla rykten om att Sephora är på väg äntligen stämmer. Men vad jag förstår så vet man inte riktigt än vilka märken som kommer att säljas, det skiljer en hel del mellan länderna har jag märkt. I Palma fanns inte så mycket skoj tyvärr, men för butiken i Täby Centrum hoppas jag att Fresh, Philosphy, Benefit och Nars finns i sortimentet. I slutet av oktober öppnar Sephora i Sverige! Bring it on!

signature

5 comments

  1. Det är så roligt att se lite sminkflärd på en "livsstilsblogg", det är ju mest hem, trädgård och lite, lite kläder! Jag har några sminkbloggar i min länklista som du kanske kan vara road av :)

  2. Eva: Så roligt att du blev glad för inlägget! Tack så mycket för tipset, ska följa dina länkar. Jag har mycket att lära i ämnet :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *