Kuddar

 

Bland alla nyheter hos H&M idag hittade jag denna kudde som jag tror skull passa perfekt i vår läshörna en trappa upp. Den påminner mycket om denna dyrare snygging som jag har ett gott öga till sedan länge. Men det är till tv-hörnan här hemma som jag skulle vilja byta ut en kudde eller två. De flesta av kuddarna i soffan har vi haft sedan vi flyttade in. Inget fel i sig, men nu är jag sugen på att ändra uttrycket i hörnan lite. återkommer!

 

 

Idag strålar solen in över hörnsoffan, men imorgon blir det andra toner med blåst och regn i hela landet. Fy! Så imorgon eftermiddag kurar vi upp oss i soffan med en bok och kopp te Astrid och jag. Det bästa vi vet!

 

Bild: Helena – En mammas dag. Kudde: H&M.

signature

7 comments

  1. H&M hade verkligen många guldkorn bland nyheterna idag. Jag var en sväng på stan efter jobbet och slog till på en halsduk i underbar beige kashmir och två par sköna ballerinas i mjukt skinn. Kunde inte bestämma mig för bruna eller svarta, så det blev båda. Roligt att de producerar i lite finare (och hållbara) material också!

  2. Varifrån kommer kudden du länkade till? Jag kunde inte hitta det på bloggen. Den var ju riktigt snygg! Skulle passa bra i min läsfåtölj framför brasan.

  3. Sofia S: Visst är den läcker :). KramCissi: Håller med dig helt och hållet! Jippi! Jag köpte ballerinas i svart, underbart sköna är det!Linda: Den fanns tidigare hos Uthuset i stan, men är osäker på om hon har den kvar. Vet att hon har väskan så mejla Helena och fråga helenaskarp@hotmail.com. Annars kan du hålla lite koll hos Bolina de har också sålt den: http://www.bolina.no/Lycka till!Therese :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *