Tack

Jag kan inte med ord breskriva hur mycket era kommentarer, mejl, sms, brev och samtal har betytt för mig och min familj den senaste tiden. Tack tack tack till Er alla som på ett eller annat vis hört av er ♥. 

 

 

Jag vet inte hur mycket jag kommer att skriva om sorgen här på bloggen i framtiden. Jag har så svårt att omvandla sorgen till ord, i detta nu vet jag bara att jag känner mig vilsen och att saknaden är stor. Jag fungerar i det vardagliga och när något är roligt så skrattar jag, men sorgen finns fortfarande där hela tiden. Precis som jag vet att den gör för många av er. Jag känner också att jag vill att bloggen ska bli ett andrum där jag kan få utrymme för annat än det ledsna. Jag börjar så, sen får vi se.

 

Kärlek

H

signature

7 comments

  1. Det är svårt, att ha sorg. För det är ju den där outgrundliga tomheten som jämt finns där, vare sig man skrattar eller gråter. Den man så fint ska "lära sig att leva med". Jag är glad över att se ett inlägg från dig hur som helst, vare sig de duggar tätt eller kommer mer sällan. Har tänkt på dig, så där som man ju faktiskt gör på någon vars blogg man följt så länge. Ha en fin kväll!

  2. Mia: Tack snälla! Hoppas att du piggat på dig idag!Kram KramCamillasnyahem: Precis så är det, och det är så himla svårt.Tack! Tanken är att jag ska få upp ångan och blogga som vanligt igen, men jag är osäker på om jag kommer att skriva om saknaden efter min pappa. Vi får se var jag landar i detta.Fin onsdag till dig!

  3. Men vet du, du behöver ju inget skriva om sorgen här om du inte vill det förstås. Det finns nog ingen som förväntar sig att du ska göra det, det är ju din sorg, ingen allmän sorg och allas egendom. /Lisa.

  4. Så gott att läsa ditt inlägg och full förståelse för att du "pratar" med oss om det du vill!!Stor varm kraaam!

  5. http://www.coachoutletpursesr.com/ coach bags outlethttp://www.coachfactorybagsc.net/ coach factory outlethttp://www.coachfactorystoresr.com/ coach factory outlethttp://www.outletsmall.org/ coach outlethttp://www.bagsoutletfan.net/ coach outlet storehttp://www.teccoach.com/ coach factory outlethttp://www.coachoutletpursesr.com/coach-hot-sale-c-86.html coach outlet onlinehttp://www.coachoutletstoreonline6u.org/ coach outlet onlinehttp://www.coachoutletonlinelover.org/ http://www.coachoutletonlinelover.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *