Malm

 

Ikea visar upp några av höstens kommande nyheter och min hjärna går för högtryck när jag ser byrån Malms nya utförande med speglar. Min lilla walk-in är inte på några vi så stor som den på bilden, men med en spegelbyrå kan utrymmet kännas lite större än vad det är. Jag gillar! Kommer in i sortimentet i höst och kostar då ca 3000 kr (gulp). Jag stannade även upp och kikade på Fjell garderob och byrå, samt den nya lampserien Hektar, dessa kommer vi se massor av i höst!

 

Just nu så sliter vi i källaren igen, ett trägolv ska bort och en inte så härlig matta som ligger under får flyga all världens väg (till återvinningen i alla fall). Sen blir det nytt golv, lite nya möbler och med lite tur ett finfint gäst/arbetsrum. Om ca en vecka hoppas vi vara klara.

signature

18 comments

  1. Såååå snyggt! Mitt hjärta slår även lite extra för den ovala spegeln, har två stycken i badrummet som vi målat svarta- blev ursnyggt och kan varmt rekommenderas!Spegelbyrån var urläcker, men tänk på att allt damm från alla kläder syns lite extra på den…Kram

  2. I work using sessions your blog in many cases along with advisable the item to me to learn in addition. The actual writing style is definitely excellent and the submissions are

  3. Thanks for sharing so significative article with us. I agree with your idea competely.I am looking forward to another great article from you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *