Flowers

Jag hoppas att ni alla haft en jättefin midsommar och att solen strålade över firandet! Vi hade en mycket lugn och fin midsommar hemma i "stan" med fina N och henns lilla Flinga.

 

 

Vi var ute i god tid i år och plockade våra lupiner redan kvällen innan, och döm av min förvåning så står de där lika vackra idag. Under gallret står tårtan som måste ha varit midsommarens mest bakade! Jag hade nämligen missat att det skulle vara Daim i grädden och fick ta mig en tur till Ica Maxi för att köpa två stycken, men döm av min förvåning när det var helt tomt där Daimen skulle ligga. Japp, Guldnougat mm fanns det mer än gott om, men Daimen den var helt slut. Och tur var det, ty det var en mycket god tårta som många fick njuta då:). 

 

 

På vår lilla äng på baksidan hittade jag några blommor till, just dessa är midsommar i en bukett för mig. Det var dessa jag plockade på landet som barn och det är just dessa som Astrid plockar där varje midsommar nu. I eftermiddag kommer hon hem till mamma och pappa igen, Lycka :).

 

 

På lördagen firade jag och Johan 12 år som förlovade. En dotter och ett giftemål senare är jag lika säker idag som då! Helena  Johan = Sant! Vi firade med rabarberpaj tillsammans med vännen C. Till pajen åt vi nya favoriten från Häagen Dazs – Macadamian Nut Brittle, Mmmmmm!

Fin måndag till er!

 

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

5 comments

  1. Grattis! Hörde en florist på radion strax innan midsommar som sa att det största felet man gör när man plockar blommor är att plocka dem samma dag, nä dagen innan så de hinner dra åt sig vattnet så är de fina och fräscha dagen efter. Så det verkar som du gjort alla rätt :-)

  2. Kati: Tack tack! Visst är de fina, måste nog plocka mig en bukett till :).me and mike: Men så glad jag blir, jag har alltid tänkt att de ska vara så "nya" som möjligt. Men nu vet jag bättre, Tack :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *