Tack!

Tack så jättemycket för alla fina gratualtioner här på bloggen, på FB, sms och mjel. Man skulle fylla 40 oftare :). Jag hadde en jättefin födelsedag igår och ser fram emot att fortsätta fira några gånger till (!) den närmaste tiden.

 

 

Detta fina myrtenträd fick jag av Johan igår med instruktionerna att den INTE får torka ut! Ojoj, fin som en dag är den i min gamla favoritkruka från Ikea, i alla fall för nu. Jag har fått så fina presenter ni ska få se en del av dem i helgen. Det är sannerligen roligt med paket, först får man kura lite. Humma, och så vända lite på det. Kanske skaka lätt. Ta tag i ett snöre och börja dra i det bara för att sedan gå loss totalt med snören åt ena hållet och papperet åt det andra. Spelar ingen roll att jag fyllt 40, när det kommer till paket är jag inte en dag över 5 :).

 

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

10 comments

  1. GRATTIS i efterskott Helena! vad vacker du är på bilderna nedan!Vore kul att se vad du fått för presenter, du har så god smak och säkert önskat dig fina saker!Johanna

  2. mia: Tack så mycket och varmt grattis i efterskott även till dig! Visst är det en rätt ok ålder detta ändå :).Victoria: Älskar paket :). Ja det är så otroligt fint, fyllt med skott dessutom. Jag ska hålla det levande, ska!Postadress Torslanda: Tack snälla!Living by Thea: Tack :). Jag har spanat länge jag också, och nu när det står här är jag så glad att det gör det. Jag hoppas bara att mina fingar är gröna nog att ta hand om det framöver. Jag säger go för myrten :).Lisa: Tack :).Anneli: Krukan är köpt för ca 10 år sedan, men saker och ting återkommer ju på Ikea så den kan finnas i likande utförande igen. Spana!Johanna: Åh, tack snälla för de fina orden :).Jag ska fira lite till idag, men imorgon ska jag visa några presenter tänke jag.

  3. Jag hade hoppats på en av dina fina önskelistor före födelsedagen, inte minst för inspiration till min egen 40 som infaller om ett par veckor… Ser fram emot att få se presenterna istället! Grattis! :-)

  4. MiaMaria: Jag hade så klart tänkt göra en redig önskelista till stora dagen, men fick liksom inte till den :(. Men det stoppade inte min familj att tyda signalerna ändå som tur är :).Tack Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *