Ny tidning

 

En av mina favorittidningar sedan länge är Femina så idag ska jag springa förbi tidningshyllan på Ica Maxi och köpa mig ett ex av nya tidningen Femina Hemma. Jag gillar mixen i Femina, men det är deras Hemma hos och de lätta och anvädbara recepten som lockar mest så denna tidning hoppas jag mycket på. är i behov av en ny blaska att bläddra i känner jag :).

 

Här kan man provbläddra lite i första nummret!

signature

4 comments

  1. Just Femina är det magasin jag alltid köper med när jag är i Sverige. Ja förutom alla inredningsmagasin som tynger resväskan… Femina Hemma ska jag kolla in i sommar, när vi reser till Sverige. Tack för tipset!

  2. eastcostmom: Jag kan tänka mig att det blir ett och annat inredningsmagasin som slinker ner i väskan från Sverige. Som jag minns det så är de Spanska rätt så trista, men det kan ju ha ändrats på senare år förvisso. Lisa: Den skulle komma ut i butik den 8 maj så jag hoppas du hittat den nu :).Cecilia: Som jag förstår det så ska den komma ut regelbundet ja. Jättefin var den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *