Helg!

Oj, så fort denna vecka gick! Jag har inte hunnit med riktigt känner jag, men en fin vecka har det varit. Fredagen började med snö (!) och har fortsatt grått grått grått. Kom igen nu maj med din värme, kämpa våren!

 

 

Det ser inte ut som om syrenen kommer att orka slå ut utomhus i helgen så vi hoppas på den i vas inomhus istället. Den är sanneligen grön och grann i alla fall.

 

 

Den fråga som jag får flest mejl om är våra målade bänkskivor, och då undrar många om man måste måla dem igen efter ett tag. Svaret på den frågan, i alla fall för oss är att ja ett visst underhåll krävs. I början på veckan målades bänkskivorna och idag kan vi ställa tillbaka sakerna. Skönt!

 

 

Den nya förvaringen ska få fötter och knoppar och jag hade sån tur att Helena hade precis 4 st kvar av mina favoriter. Dessa knoppar har vi även några stycken i svovrummet. De är så vackra tycker jag.

 

 

I helgen ska jag också läsa ikapp i alla nya fina magasin som kommit den senaste tiden. Jag har bläddrat lite i Lantliv tidigare och föll som en fura för det vinterbonade fritidshuset i Danska Asserbo Plantage. Ack den Karen Blixen – fåtöljen med tillhörande fotpall alltså!  

 

 

Lagom till helgen och det mörka ute så har jag lånat hem en Happy Lights – ljusslinga som lyser upp precis lagom här hemma. Jag gillar massor!

 

En riktigt fin helg önskar jag er alla!

 

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

3 comments

  1. Riktigt trevlig kök ni har! Gillar kaklet med fasade kanter och önskar innerligt att jag tänkt så långt som till dem när vi byggde vårt kök för snart åtta år sedan. Jag gillar när det smygs in lekfulla detaljer, som små figurer på tavellister. :)Håller med – kom igen nu Maj och ge oss ordentlig vår!!Fin helg till dig med.

  2. Lina: Jag trivs mycket bra i vårat kök sedan vi gjorde om det lite :).Idag visar sig maj från en finfin sida, med sol och lite värme. Men det ska tydligen bli annat senare i veckan. Kämpa våren!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *