PS Maskros

31 mars 2009 köpte jag och maken en Ikea Ps Maskros. Det var lite på vinst och förlust då vi tyckte jättemycket om lampan men hade ingen aning om var vi skulle ha den. Time will tell som jag skrev då ;). Jamen hur gick det då? Ja, det gick väl inte så rasande fort kanske. Det blev inte i taket i vårat tidigare radhus, och här har den inte kommit upp än heller. Utan sanningen är den att den ligger helt intakt in sin kartong. Precis som den dagen den köptes.

 

 

Men den glada delen av denna historia är att både jag och maken fortfarande tycker att Maskorosen är otroligt fin och vi nu glädjer oss mycket till att den snart sitter på plats i vår trappa. Som vi pratat och planerat kring denna lampa, helt galet! Men nu är vi ett lager färg och en ihopmontering* av lampan från att den äntligen hittat hem. Hepp! Återkommer med en bild när den sitter på sin plats.

 

Fin torsdag på er!

 

* Det ser inte helt lätt ut dock, det gör det inte ;).

signature

9 comments

  1. Åh, det låter bra för vi har köpt 2 i olika storlekar och jag har fått äran att montera ihop dom. Öppnade kartongen förra veckan men blev lätt avskräckt av instruktionens första sida. Lamporna ligger fortfarande i sina kartonger men efter att läst kommentaren från Johanna så känns det mycket bättre! Tack!

  2. Inga problem att montera….bara man har tid! :) Har en likadan i vårt sovrum där det är högt i tak och vi är supernöjda. Hoppas den fann sin plats i trappan!

  3. De är verkligen fina vi har den mindre varianten över köksbordet, men jag är sugen på att ta bort den och köpa den större varianten och också ha den i trappen där vi har högt i tak till övervåningen. Den är inte alls svår att få ihop – det verkar så men jag är inte det minsta pysslig av mig och klarade det galant ;)Kram F

  4. Min dotter monterade sin lampa själv. Hon är 11-år…. Be Astrid om hjälp så fixar hon den :)Trevlig helg! //Elisabeth

  5. Jag har också monterat ihop och hängt stora Maskroslampan i trappan. Det blev mycket bra här och säkerligen hos er också! Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *