Snart är vi där!

Jag ska inte klaga för vi har haft ett underbart påskväder fram tills igår. Iskallt förvisso, men soligt och fint. Men mycket vill ha mer som bekant så nu drömmer jag om riktigt varma vårdagar som går över i sommar, snart är vi där:

 

 

1. Blus i bomull från H&M. 2. Scarfen Milla från Indiska. 3. Nagellack från Deborah Lipman / Biskopsgården. 4. Väska för mobilen som även är en plånbok, från Octopus. 5. Liten bag från Noa Noa. 6. Randiga shorts som snart finns hos Lindex. 7. Sandaler från Kavat / Nilson. 8. Väska från Åhléns

 

 

Så snart vårsolen anländer så kommer även mitt sug efter espandrillos, och snart där efter den återkommande frågan: Men är de sköna då? även skorna dyker snart upp hos Lindex till fyndigt pris om 79,50 kr. Prova dem ska jag i alla fall.

 

Åh, så härligt det kommer bli med vår på riktigt …. Snart är vi där :).

 

Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

5 comments

  1. Vilket fint vårcollage! Ja visst längtar man efter fler plusgrader nu. Espandrillosarna ska jag definitivt prova med och så blev jag himla sugen på lilla mobilväskan…

  2. Väldigt mycket fint å espandrillosen var superfina. Hade liknande förra året jättesköna f kortare prommisar verkligen somrigt. Hoppas ni får fortsatt skönt slappt lov. /Anne O

  3. Inget fel på espandrillos, kommer ihåg när de var mega populära i min tonår. Luktar fan om de blir blöta dock. Fick stå kvar utanför dörren och torka :=)Kram jessica

  4. Anne O: Men det låter lovande, då är det kanske inte bara namnet som lockar då :).Tack snälla & det samma önskar jag Er!jessica: Jamen så var det ju ja, man fick absolut inte blöta ner dem nej för då fick de stå ute. Haha, vilka minnen jag fick nu!Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *