Rosa krokodiler

 

Man ska ALDRIG säga aldrig så är det, för nu har jag gjort det jag aldrig skulle göra. Jag har köpt mig ett par Crocs. Jepp, bubbelgumsrosa dessutom. Jag har provat en väns vita och de satt som en smäck, så nu provar jag ett par också. Dubbelstorlekarna är dock lite knöligt kan jag tycka, men i övrigt så är det två tummar upp för dessa skor :).

signature

4 comments

  1. Haha jag blir så full i skratt, så där har mannen alltid sagt, att aldrig skulle han då någonsin ha några Crocs! Men så sist vi var i Florida plockade han plötsligt ner ett par och gick mot kassan…. resten av familjen var i chock!!! Jag vill passa på och berömma dig för en kanonbra blogg!! Är så glad att jag hittat hit och jag har gått igenom en massa gamla inlägg, sååå bra!Hälsningar Mia

  2. Hej Helena!Får jag fråga var du köpt dina Crocs, över nätet?Fina fina…Håller med ovanstående – du har en toppen-blogg!Johanna

  3. Förlåt mig…. glömde klicka på "den röda texten" ovan.. då kom jag ju direkt till sidan där du köpt… wow vad de är snygga… vill ha ett par i marint… frågan är bara vilken storlek man då skall välja… svårt när det är dubbelstl. Smart att prova din kompis skor innan du beställde! Sååå… är de små, stora eller normala i stl ??MVH Johanna

  4. Mia: Haha, tänk att det oftast är den man minst anar :). Tack Tack snälla!Johanna: Så bra att du hittade dem! Alltså mina fötter lever ju ett eget liv. De är korta och rätt så breda, konstigt nog så fungerade det fint med dessa skor trots att det står att de är lite snävare. Men det kan också skilja en hel del mellan sko och sko, samt bara något så enkelt som färgbad. Men de vita jag provade var i storlek 37/38 vilket jag normalt har så jag slog till på den storleken och hoppas nu på det bästa :).Tusen tack för fina ord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *