Sånt vi inte pratar om … Än

Vill man stressa Johan så pratar man om kommande projekt hemma när vi är mitt upp i ett annat. Det har jag lärt mig nu så jag säger inte så mycket om vad som komma ska. Men då jag är en planerare så ligger jag ofta (minst) ett projekt före i alla fall på papperet. Badrumsgolvet har tagit tid att fundera ut, då jag så gärna ville ha marockanskt kakel men det visade sig inte funka. Och det fägglada röstades ner det med till slut. Men nu har jag det :).

 

 

Tyvärr vet jag inte var jag hittade bilden från början, men helt plötsligt så var den bara där i min inspirationsmapp. Marockanskt kakel ut, och välkommen in igen mosaik! Vitt med svart mönstrad kant. Så får det bli, men säg inget till maken. I alla fall inte än ;).

signature

4 comments

  1. Ha ha, vad rolig du är! Men precis så där är min man med – nästan alltid får jag ett "nej, det har jag ingen lust eller tid med" men det är bara att vänta så ligger det och gror i hans huvud och rätt som det är har han fått lust eftersom han egentligen gillar nya projekt. Kakelbården ser fin ut – lite så där "parisisk"!

  2. Eva: Hehe, känner igen det där. Först blir det nej, sen jomen det blir nog bra och så belöningen när det är klart och de får berätta att detta har minsann jag gjort HELT själv :). Jag tror på den, kan bli hur fint som helst. I höst vet vi ;).Liza: Precis så är det nog ja :).Det samma!Anna: Härligt :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *