Men så bra!

Jag har länge letat efter någon typ av förvaring eller hängare som klarar trycket av lite mer saker än krokarna från Ikea. Idag hittade jag dem!

 

 

 

Det är ju dessa jag letat efter! Egentligen så är det bälteshängare, men de funkar precis lika bra till sjalar och handväskor också :). De säljs i par och kostar 45 kr, ingår i serien Stapel och finns hos åhléns. Ikväll ska här styras upp liten hall, trevligt!

 

Dagens favorit!

 

Fotografi: Helena – En mammas dag. Pressbild: ahlens.se.

signature

12 comments

  1. shit pommes. det smartaste jag sett på länge. ska rusa och köpa på mig i morgon. både till hallskåpet och garderoben. och makens slipsar liksom. de kommer nog jubla. :)tack för ett super tips.

  2. Supertips. Ska åka i veckan och fixa likadana till min garderob, som svämmar över med scarfsar som hänger överallt…. Tusen tack!

  3. Alla: Så roligt att ni gillar dem, de blev hur bra som helst i vår hall. Hoppas på det blir finfint hemma hos er med :).Johanna: Den väskan är en sann pärla som sålde slut innan jag hann tipsa om den. Dyker den upp igen hojtar jag till :).

  4. När jag städade hallen idag tänkte jag "det skulle vara bra med någon slags krok för sjalarna… men var ska jag hitta det" – Åhléns är tydligen svaret ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *