Några favoriter till

 

 

Jag kör vidare med några favoriter även idag. Först ut är min nya matlåda Frozzypack som är en matlåda med en kylklamp i locket. Man lägger locket i frysen över natten (ca 10 tim) och sedan håller den maten kyld i ca 7 timmar. Den är jättebra måste jag säga, en produkt som jag saknat länge och försökt lösa på egen hand tidigare. Rekommenderas varmt till allt som bör stanna kallt så att säga :).

 

 

Den andra favoriten idag är dessa tunga glas med mönster som syns lite här och var just nu. Tankarna går genast till Dallas och deras kristallglas som fylldes upp med Whiskey några gånger om dagen. Själv nöjer jag mig dock med te så klart :). Just dessa glas kommer från åhléns (Hopster) och kostar ca 50 kr/st. Personligen så gillar jag att de är riktigt tunga, men Astrid är inte lika road kanske jag ska tillägga. Att de är riktigt tjusiga är vi dock helt överens om!

 

De två sista tipsen är Emmas Skönhet och Garderoben som just nu finns till halva reapriset hos Åhléns. Emmas bok kostar nu ca 75 kr och den andra kring 35 kr. Riktigt fina båda två!

En fin tisdag till er alla!

 

Fotografier: Helena – En mammas dag.

signature

10 comments

  1. Tack för inspiration och finfina tips – som alltid! :) Jag har nu införskaffat böckerna till halva reapriset – hurra! Jättesnygga glas, härligt att de är tunga tycker jag. Kram Madeleine

  2. Två Trappor: Visst är det härligt med fynd :). Jag håller med dig att det är härligt tunga glasen, men det kan bli lite väl för ett barn tror jag …. Samt make här hemma ;).Kram Kram

  3. Ja, precis! De små tappar och välter ju lätt glasen ändå så man ska inte göra det onödigt svårt för dem. :) Även lite äldre herrar kan säkert också tycka det är knepigt… ;)Kram!

  4. Eller de verkar till och med vara exakt likadana såg jag nu. I alla fall finns de att hitta där också!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *