Nattskjorta

 

 

Astrid delar upp året i två delar. Den kalla delen då hon sover i pyjamas och så den varmare när det räcker med nattlinne. Det är mest logiskt så enligt hennes själv ;). Så för att fira att vi snart går in i en efterlängtad period med nattlinnen så ska jag idag köpa en nattskjorta (det är ju nästan det samma) från Polarn & Pyret som sedan ska läggas i ett av årets påskägg. Jodå, här är man minsann ute i god tid :).

 

Nattskjortan är i 100 % bomull och finns även för vuxna. Fint så.

 

Fin tisdag till er!

signature

5 comments

  1. Det är så himla fint det där! Min lilla kille har ett (i förra färgsättningen) och pappan fick ett i fars dags-present, fast det passade tyvärr inte riktigt i modellen, så det fick flytta tillbaks till affären..Bra påskäggspresent!Mina barn är annars lite roliga, de är varma av sig, tar på pyjamas/nattlinnen efter kvällduschen/badet och drar av dem när det är dags att krypa ner i sängen, används mest som myskläder här..

  2. Jättefint ! Min E är så förtjust i sina nattlinnnen så när dom blir för korta tar hon pyjamasbyxor till :)Såg påskpynt på Åhléns idag men slog bort tanken en stund till :)

  3. Tova: Visst är de :). Missade att de haft en tidigare modell också. Jag är också en sån där varming, men vill gärna ha en hel del på mig när jag sover i alla fall. Så här blir det fönster på glänt hela året om :).Anna: Så smart med pyjamasbyxor till för extra livslängd på nattlinnen, det ska jag tipsa dottern om :). Påskpynt passerar jag snabbt också, inte riktigt där än.Monnah: Eller hur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *