23 Februari 2012

Inte ens envis feber kunde ta udden av glädjen jag kände med kronprinsessan och prinsen denna morgon. En liten prinsessa är här och tårarna gick inte att stoppa när prins Daniel så kärleksfullt meddelade världen den glada nyheten. Nu håller vi tummana här hemma för en liten prinsessa vid namn Astrid :). 

 

 

Igår hämtade Johan ut paketet med årets bokrea. Jag hittade inte så jättemycket kul denna gång, men några gobitar som jag spanat på länge fanns med i paketet. Bland annat FEST – Om svar anhålles. Jag ska ju fylla 40 snart så det gäller att vara beredd ;). Fantastiskt vacker och fylld med tips på det mesta från inbjudan till hur man snyggt blir av med gästerna när festen är över. Jag kastar in ett tips till här och det är denna smarriga "chokladklubba" från Choc – O – Lait som jag fick av maken härom dagen. Koka upp lite varm mjölk (mjölkflaskan är köpt här), i med chokladklubban, rör om och så i med mini marshmallowsen som ingår. Sen är det bara att njuta :). 

 

 

En annan bok som jag sneglat på ett tag är boken som gavs ut när Victoria och Daniel förlovade sig 2009. Den är fylld med många vackra bilder så klart, men finast idag är denna på den då 8 dagar gamla prinsessan och hennes mycket lyckliga föräldrar. 

 

 

Så vilka böcker blev det då? Jo det blev 1. Beloved Princess som jag skrev lite om ovan. 2. George, Carrie, Dexter: och våra andra bästisar i TV-världen. Detta är en riktigt rolig och informativ liten bok, till exempel får man reda på att högst upp på Ari Golds önskelista över klienter står Jessica Alba, Sarah Silverman och Kanye West. Bara en sån sak ;). 3. Kombon Mia öhrn och sockerkakor känns klockrent. Jag har sedan tidigare bakat denna med mycket lyckat resultat. 4. Hjälp, jag är med trädgård har jag ägt tidigare men gav då bort den till då bättre behövande. Nu har jag en egen om än minimal trädgård att styra upp och behäver alla hjälp jag kan få. Under kapitlet mars står en (för mig) lång lista på div göromål som man bör göra så snart snön smält. Bland annat bör man föryngra gamla häckar. Joråsåatte … ;).

 

I eftermiddag blir det Prinsesstårta igen till fikat för att fira. Semlorna får vänta lite till en dag som denna!

 

En riktigt fin torsdag till er!

 

Fotografier: Helena – En mammas dag.

signature

7 comments

  1. Hus nummer nio: Det är samma här, jag hoppas dock att mysteiet är på väg att lösas :).Nilla: Jag blev lite förvånad först, det måste jag erkänna. Men nu har jag smakat på namnet hela dagen och måste säga att det är jättefina namn hon fått den lilla prinsessan. Med andra ord, jag håller med :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *