Förkyld

Idag är det både fettisdagen och pannkaksdagen, den trevligaste av dagar om man frågar vår 9-åring. Men även om jag förstår att det låter lockande så blir det inte pannkakor till middag med maffig semla till efterrätt ;).

 

 

Vi kör Engelskt idag och äter pannkakor till middag och så slår vi till på semla på torsdag. Idag ligger jag nämligen nerbäddad i soffan med feber och sorig näsa, tanken är att jag ska ta det galet lugnt så att jag är på benen igen imorgon för då händer det massor med skoj som jag inte vill missa! 

 

Idag är de kvarvarande blommorna från förra veckan nästan som vackrast. De är precis på gränsen idag, imorgon är de borta.

 

En riktigt fin och pigg dag önskar jag er alla!

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

5 comments

  1. Krya på dig ! Att ligga på soffan är det enda som hjälper.. hur trist det än är. Hoppas du är piggelin imorgon så du inte missar något skoj.hälsningar Anna

  2. Carina: Tack snälla! Tyvärr så blev det inte så mycket skoj igår, soffa med högläsande dotter var gårdagens höjdpunkt. Den som spar hon har, eller hur var det nu ;).Hoppas du fått dig några pannkakor du med nu och att du inte behövde steka dem själv. De är trots allt godast då!Anna: Tack snälla! Så är det, man måste vila sig i form igen. Jag är tyvärr mycket dålig på det ;).Anneli: Tack Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *