Lila & Linne

Mer kommande nyheter hos Ikea i vår. Det lila stengodset (Forsla) med design av Ebba Strandmark känns väldigt Matteus och fint, och sängkläder i 100 % linne (Linblomma) både prisvärt och välkommet. Trevligt!

 

 

Jag gillar också att servisen Trivsam snart finns i vitt, det har jag väntar länge på :).

signature

8 comments

  1. Men svimma vad snyggt porslin :) \nKanske dags att byta mitt gamla gröna från Coop.\n\nDet rosa Matteus har jag till helger och fina middagar :)

  2. Väldigt snyggt! Fler färger kanske? Förhoppningsvis bättre kvalitet på glasyren än de ofta har på sitt porslin. Har blivit så ledsen och förbannad efter att ha köpt hem en hel servis som sen snabbt blivit grårandig av bestickens nötning. De vita fyrkantiga tallrikarna har vi på jobbet och de har klarat sig bra i alla fall :-)

  3. Ljuvliga nyheter på ingång hos IKEA. Ska absolut kolla upp det närmare…. kul! Tack för dina tips…\r\n\r\nJohanna

  4. Eva: Jag har inte sett några andra färger än så länge, men det kommer säkert. Jag håller så med dig, håller en tumme för att dessa är lite bättre och då priset ligger liiiiite högre så kan det faktiskt vara så med lite tur :).\n\nJohanna: Mycket fint bjuder de på i vår, så roligt :).\n\nMaria: Enkelsäng kostar 459 kr och dubbel 699 kr, helt ok med andra ord :).

  5. Lifestyle by Moi: Som jag kunde se så var det inga exakta datum utan mer under februari så vi får hålla lite koll på deras blogg Livet hemma där brukar de vara snabba med nyheter!Visst blir det fint med Trivsamt i vitt :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *