2 december

 

Idag är det inte så roligt att vara Astrid, fortfarande feber så födelsedagskalaset imorgon får ställas in :(. Men vi har det ganska mysigt här hemma trots allt. Till första advent köpte vi en liten liten gran som vi först tänkte ställa ute, men den passar så fint där på hyllan att den får stå kvar. ängeln från Ikea, brevpressen från åhléns samt blandade porslinsägg ger en föraning om vad som komma ska. Det är nära nu!

 

 

När jag var på Blomsterlandet härom dagen hittade jag dessa amaryllishållare med bling till en billig peng så jag slog till på två med pärlor och en vanlig. även dessa är utmärkta gå bort presenter i dessa tider, med eller utan amaryllis beroende på budget.

 

 

Jag vet inte om jag berättat att jag samlar på pepparkaksformar, det borde jag i och för sig ha gjort men jag har nog inte visat upp samlingen. Ska försöka mig på att fotografera den till veckan. Jag har nog ett hundratal nu och fler och fler blir det vart efter åren går. Jag brukar köpa några (max 3 numer) nya per år, och först ut 2011 blev denna elefant från Indiska. Han är rackarns fin tycker vi här hemma.

 

 

Sakta i backarna, det skulle ju ta ca 8 veckor innan den slog ut! Den är jättefin med sina polkarandiga klockor, men det är på tok för tidigt. Så nu njuter vi denna och startar samtidigt upp lök till. Jag velar mellan vit eller röd, men det lutar åt en riktigt maffig röd. Det är ju trots allt julens färg :). 

 

En riktigt fin helg önskar jag er alla!

 

Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

7 comments

  1. Snälla Helena, vore jättesnällt om du vet var N.Y-postern kommer ifrån…. har sett den tidigare på någon blogg men minns inte var den klickades hem ifrån… och den snygga tunna svarta ramen till, sååå fin, IKEA har väl mer breda???\r\nTacksam för svar/tips!\r\n\r\nJohanna

  2. Tack tack Helena. Nu har jag äntligen klickat hem en poster! Snygg som tusan är den ju.\r\n\r\nHa det gott! /J

  3. Hej Helena,underbara bilder som vanligt ;)\r\nJag undrar var man kan köpa fatet till glaskupan.Tacksam för svar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *