POMPdeLUX

 

Dagens bästa reatips måste vara att Pomp de Lux kör halva priset på vinterkollektionen från och med idag. Klänningen ovan blir ett av Astrids mjuka klappar under granen i år. Den är så fin! Jag har ju redan handlat från Pomp i höst, men när det nu är rea så måste jag kika ett varv till :).

signature

15 comments

  1. Det gick trögt i pompdeluxs webbshop idag efter tio. Många med mig gjorde fynd, tyvärr fanns klänningen ovan inte i önskad storlek.

  2. Jag gav upp när man får vänta så fruktansvärt länge för att ladda varje sida, synd det var ju några fina plagg kvar till fyndpris!\n

  3. Håller med dej om Pomp de Lux, de har underbara saker. Från din blogg fick jag tipset för flera år sedan och så mycket fint jag köpt sedan dess! Och 50%-reorna gör en så glad! Igår fick jag tag på en massa fint till min lilla 3-åring och fick ett lyckorus när jag klickat färdigt! Klart man kan bli lycklig av shopping!\r\nKram\r\nAnna

  4. Postadress Torslanda: Ja det gillar jag också lite extra med denna, att den har långa ärmar. Jättefina kläder har de!\n\ncasaofmia: Hoppas du hittade några fina mjuka paket :).\n\nKram\n\nAnna Å: Så glad jag blir :).\n\nKram\n\npia: Det är ofta så ja ;).\n\nBella: Visst är det :).\n\nEmma: Tack snälla för fina ord :).

  5. Tack för tipset! Nu har jag klickat hem lite nya snygga kläder till barnen. Till småtjejer fanns det bra med storlekar kvar, helt perfekt :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *