Inspirerande

Både senaste nummret av Sköna hem och Bo Bedre har med ett reportage från Kathrine Hviids vackra hem. Kathrine är designchef hos Rosemunde och personligen tycker jag hennes hem utstrålar det samma som lockar mig med Rosemundes kläder. Det enkla och det naturliga som mixats med en smula äldre flärd. Om ni förstår :). 

 

 

Jag tycker mycket om idén att sätta upp ståltråd i fönstren och sedan hänga upp de pynt man tycker bäst om. Jag tänker mig en mix av köpta favoriter  blandat med Astrids egna projekt. 

 

 

Vackra vaser med ris som pyntats med några få detaljer. Den långa och ack så vackra granen. Tunnan i zink som granen står i har stått på min önskelista länge. Jag har bara inte hittat någon än. 

 

 

Jag kikade på julrosor i helgen som var, men beslutade mig för att vänta lite till. Främst för att de ska ha en chans att överleva fram till jul :). De är otroligt vackra och gör sig extra fint i grupp som på bordet på bilden. Pyntet på ståltråd igen och så vasen med den planterade blomman i fönstret. Så enkelt och så fint. Det ska jag lägga på minnet. 

 

Alla bilder från reportaget hittar ni här!

signature

4 comments

  1. Ja, det fanns verkligen så mycket vackert och inspirerande till jul i senaste Sköna Hem! Jag satt just och bläddrade i den i morse hos tandläkaren – jag prenumererade på tidningen förut men har den inte just, men nu kände jag mig väldigt sugen på att köpa hem det här numret.

  2. Eva: Mycket fint fanns det att blädda i denna gång. Eller rätt ofta faktiskt, det är en ganska jämn tidning ändå tycker jag. De flesta nummer är fina. \n\nNågot att önska sig i julklapp kanske :).

  3. Näää, ett vitt hem…igen! Vilken överraskning. Jag fryser när jag kikar på bilderna, brrr! /Så tycker Lisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *