9 november

Nej då, jag längtar inte så mycket efter julen säger jag stadigt så snart någon frågar. Men så börjar jag titta mig omkring lite och ser bland annat detta hörn i mitt kök. Känns inte riktigt som ett hörn i ett kök hos någon som INTE fått lite julfeeling än om man säger så ;). 9 november dagen jag köpte geléhallon mest för att de är röda.

 

 

Men alla dessa juliga tidningar med special nummer och nya nummer efter första specialen känner jag mig redan mätt på. Det räcker med ett nummer var då de går från att vara inspirerande till trist och ångestfyllda snabbt. Tyvärr. Men någon julfavorit bland tidningarna vill man ju ha och jag håller med W om att Lantlivs nya är en riktig finfing!

 

Uff så mörk bild det blev idag … Note to self: Tag bilden i dagsljus ;).

signature

2 comments

  1. Visst kommer julkänslorna smygande, bara att bejaka…\r\nGillar den lilla tre delade asken. Finns den att fynda någonstans fortfarande??\r\nMed önskan om en skön helg!\r\n

  2. Anette: Med det trista vädret kommer känslorna mer och mer, härligt!\n\nAsken i proslin är från House doctor och finns fortfarande i deras sortiment, men exakt var den finns vet jag tyvärr inte. Jag köpte min när Cosas stängde. Den är mycket fin så håll lite koll efter den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *