Omlott

Jag tycker mycket om omlottklänningar, men omlotterna tycker inte om mig. Tyvärr. Jag har provat denna i tre olika storlekar men ingen har suttit snyggt så nu åker den tillbaka till butiken. 

 

 

Vilket är riktigt trist för den är verkligen jättefin. Klänningen har 3/4 ärm, är knälång och har ett härligt mönster! Den kommer från åhléns , kostar 349 :- och kan bli en  keeper för många skulle jag tro :).

Tänk att det redan är 1 november. Innan månaden är slut är jag mamma till en nioåring, helt galet!

 

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

8 comments

  1. Helena, det kan bero på att just den här klänningen kanske inte är så bra sydd. Jag provade den själv – jag brukar kunna ha omlottklänningar och gillar dem skarpt – \nmen den här satt mycket konstigt på mig. Fel på klänning således – ej på oss ;-)\n

  2. Vad lustigt – stod och klämde på just den klänningen idag. Hade inte möjlighet att prova den så jag avstod. Kanske lika bra det! ;)

  3. Samma här, älskar omlott men de älskar verkligen inte mig. Har för kort överkropp har jag kommit fram till. Eller för kort liv, hur man nu säger… irriterande är det i vart fall.

  4. samma här… omlott är så fint! Tänk att få äga en riktig DvF-klänno… men passar inte så bra i det! tyvärr…\r\ncrap!\r\n\r\nKram pernilla

  5. Alla: Men så skönt att höra att det finns fler som inte klär i detta plagg som ska klä alla perfekt :). Hade börjat misströsta lite faktiskt.\n\n Till denna klännings försvar så köpte jag den för att en tjejej som jobbar i butiken var så himla snygg i den, så visst finns det många den passar på också :).\n\nKram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *