Back in time 2

Jag har haft många popidoler genom åren, de flesta har kommit och gått men vissa har hållt sig kvar i mitt hjärta. Duran Duran är en sådan grupp som jag fortfarande tycker mycket om, men kanske inte så mycket nytt utan det är gamla meriter som gäller. Men så finns det en artist som funnits med hela vägen från det knackiga kasettbanden till i stort sett vad hon än gör idag. Madonna sicken kvinna!


 

 

Jag blev påmind om hennes lite äldre låtar via den här nostalgiska länken jag fick av Johan. Like A virgin, den videon fick mig att gå totalt bananas med mitt hår. Det blåstes, toperades och sprayades samt mistades (finns det mist idag?). Kläder i svart med någon neon-detalj, krucifix och så något sprut Date. Det var tider det :). På sidan finns över tusen videos i bokstavsordning från 80 -talet, och sen väntar 90 – talet runt hörnet. Jättekul, så det är lätt att fastna!

 

Tips för en regnig dag med andra ord :).

Bild: Madonna fotograferad av Steven Meisel.

signature

6 comments

  1. Håller med, det var tider det..Minns att jag tjatade till mig Madonna-influerade tights från HM när jag gick i mellanstadiet som det stod \”BOYTOY\” på. Lämpligheten på den?! Haha! Men cool blev man ju..\n\nMadonna har väl aldrig varit vackrare än på bilden ovan förresten! Håret.. oh my.. helt perfekt!

  2. Sofia: Japp, BOYTOY är jag också skyldig till. Lika så Taikano overallen, ryser lite ;). Men även om man såg ut som en galning för det mesta så är det fina minnen idag. Tack och lov :).\n\nMadonna är galet vacker på bilden, helt klart en av de bästa.

  3. Madonna konserten var helt fantastisk og det som var enda mer fantastisk ;) haha, var at den t-skjorten jeg kjøpte som souvernir fra konserten ble flittig brukt i flere år og den var av utrolig god kvalitet!!! \r\nNå har jeg bare minnene kvar, men ja – det var helt fantastisk! Madonnakonserten var helt fantastisk. Noen år etterpå var jeg så heldig at jeg fikk gratisbillett til å se Michael Jackson live i Oslo på Valle Hovin. La meg si det sånn, de var like fantastiske begge to live!!!\r\nSå får du sjansen til å se Madonna live, hvis hun kommer til Skandinavia igjen, så gjør det. Hun er verdt pengene!!!!!!

  4. Koselig: Vilken upplevelse! Jag ska absolut gå och se henne om jag får chansen. Såg U2 på Ullevi för en hel massa år sedan och precis som du så slog jag till på en T-shirt och den hängde också med länge, vill minnas att det var Fruit of the loom :).\n\nMJ hade också varit en ynnest att få ha sett.\n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *