Rosor, garage & masker

Så var det redan fredag igen, denna vecka har gått förbi i en sällan skådad hastighet. Kul har det varit. Men idag är det fredag som sagt och den ska vi ta vara på. I eftermiddag blir det mattemöte på skolan, en tur på stan samt ett besök på Citygross inför kvällens tacos.

Den billiga buketten med korta rosor som jag köpte för några dagar sedan står sig fint även idag. Det är sällan jag köper mixade buketter med rosor, men det får jag nog ändra på för de är rasande vackra ihop.

 

I helgen ska vi göra en rejäl utrensning i källare och garage, igen. Vi har gjort det tidigare men det tål ett varv till inser vi. Helt galet så man kan samla på saker i kartonger ut ifall att. Men det blir inte bara slit och släp, vi ska ju klippa fjärilar också, samt att jag tänkte sätta upp dessa fina masker på väggen. Vi köpte den i en liten handelsbod i somras men sen har de blivit liggandes tills nu. Vet inte riktigt om de ska sitta i ram eller bara fästas som de är. Jag får klura på det. Men en sak i tagen. Först, en STOR kopp hett te. Sen betar vi av listan :).

 

En kalasfin helg önskar jag er alla!

Fotografier: Helena – En mammas dag.

signature

7 comments

  1. Åhh, ännu en fredag då du bjuder på så fina rosor! Jag måste nog också unna mig något fint i blomväg känner jag. \nMinns att jag sett samma typ av mask med Dame Edna , kul att få se vart dina fastnar.\n\nKalasfint höstväder just nu i Stockholm , hoppas solen också lyser på dig !

  2. Här rensas det också,alldeles för mycket \”bra att ha saker. Dessutom syr jag.\n\nSuperfina masker, blir fina på väggen.\n\nSåg ditt J på väggen, har ett F på min vägg.\n\nHa en fin helg. // Lissen\n\n

  3. Blev också sugen på att klippa fjärilar.Man har ju sparat på sig lite vackra tapetrullar och pappersbitar genom åren… Så får det bli..\nHa en superhelg !

  4. Carina: Jamen visst, jag och rosorna är vänner igen. Det går i vågor för mig ;). Hoppas du hittade lite fina blommor du med till helgbordet. \n\nPrecis, det finns en massa olika och Dame E är en av dem. Visar seanre i veckan var de fann sin plats. Vi har haft undebart väder i Gävle i helgen, men så kom måndagen och det grå med den, men det lutar åt sol till eftermiddagen. Man tackar :).\n\nSofia Agardtson: Färgglada :). Hoppas din helg varit riktigt fin!\n\nLissen: Jag kan tänka mig att det blir en hel del tyger som blir liggande om man gillar att sy, jag kan inte sy för mitt liv men jag har en hel del tyg i alla fall ;). \n\nOch vi har ett A också, bara H som saknas, de är fina!\n\nFin start på veckan!\n\nHanna L: Det gillar jag, när blommorna är på plats då är det helg :).\n\nKram\n\nNilla: Tack :). Happy måndag!\n\nAnna: Nu hann jag inte tyvärr, men jag är troligt sugen på att komma igång. Hoppas dina blev lyckade :).\n\nFinfin måndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *