En kopp te?

Axfood/Garant har gjort en rejäl uppryckning när det kommer till produktpresentation den senaste tiden måste jag säga. Det började med vinäger för min del, men nu är jag helt såld på deras teutbud. Så fint förpackade allihop! Förpackningarna med 20 tepåsar kostar dessutom bara mellan 9 – 11 kr styck så man kan unna sig många :).


 

Jag har inte varit så förtjust i de smaksatta teerna tidigare då jag tyckt att många av dem varit lite tvåliga i smaken. Men efter att ha testat Rabarber Vanilj och Gamla Söder har jag ändrat mig lite, dessa var mycket goda. Inte så starka och det gillar jag. Martha Stewart och jag har inte så många likheter, men när vi dricker te vill vi båda att det ska vara svagt. tepåsen ska snudd på bara nudda vattnet ;). även om jag nu uppskattar dessa två smaksatta så är det fortfarande Earl Grey som är vardagsfavoriten. Gärna med varm mjölk och en gnutta honung, precis som jag dricker det nu :).

Man hittar teerna på Hemköp och Willys bland annat.

En riktigt fin start på veckan önskar jag er alla!

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

4 comments

  1. Jo jag har också sneglat lite extra på de snygga förpackningarna från Garant.\nKöpte för en tid sen rengöringsprodukter bara för flaskorna såg snygga ut och dessutom var de klart billigare än Isabella Smith!\n\nNu får vi väl se om de gör sig lila snyggt på bild som ditt te?\nTänk så lika vi tänkte där!!\n\nKram Carina

  2. Visst är Garants förpackningar underbara! Som förpackningsnörd önskar jag att fler producenter kunde förstå vikten av att förpacka sin vara på ett vackert sätt. \n\nJag använder sedan en tid tillbaka nästan uteslutande Garants maskindiskmedel i serien \”Såklart\” – fin förpackning, små diskmaskinstabletter vilket ger ett litet smidigt paket att förvara i köket, miljövänligt och sist men inte minst så blir disken RIKTIGT ren! Bättre än så kan det inte bli :)\n

  3. Carina: Jaaaa, rengöringsmedeln också ja! Samt att jag gillar att man även kan köpa snudd på luktfria från dem. Ska man städa mycket, som efter varje rust-etapp tex då orkar man inte med de med doft. Kred!\r\n\r\nJag är helt säker på att du kan det :).\r\n\r\nKram på dig!\r\n\r\nCicci: Ica börjar bli bättre också tycker jag, men de har en bit kvar innan de når hit. Diskmedlet ska jag prova bums! Tack för tips :).\r\n\r\nPia: Åh, Chai det måste jag också köpa. Hör hösten till som sagt :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *