Jeanskjol

Bland H&M:s nyheter idag så hittade jag denna jeanskjol. Om den är lite tajt och en smula kort så är den ointressant. Men OM den ser ut som på den större bilden (med den blommiga koftan), lite vidare. Då är det ren och skär kärlek. Någon som provat den?

signature

15 comments

  1. Hej! Antar att det är samma modell dom haft i flera år och jag har 3st!! dom är inte korta eller tajta, helt klart en favorit som funkar till det mesta..

  2. Catrin: Men så roligt, tack! Jag har sett liknande tidigare, men inte slagit till. Men just denna kjolmodell tycks fattas mig för jag blir lika kär varje gång. I höst ska jag slå till :).

  3. Hej!\r\nJag har också en sådan kjol från HM sedan tidigare. Superbra! Rekommenderas!\r\nOm dom nu inte ändrat om den alltför mycket, men den ser ung likadan ut.\r\nFavvis!\r\nLycka till!\r\nJohanna

  4. Om det är den återkommande designen så tycker jag de sitter mer som på de andra bilderna. Gillade verkligen hur kjolen sitter på bilden du menar! På mig är den kanske inte tight men lite mer åtsmitande, men så är jag kanske också mer bootylicious än HMs modeller ;)

  5. Nei ikke denne, men jeg har den som ligner som kom i vår og den er trang i min størrelse.\r\n\r\nJeg synes de kunne brukt mer normale modeller på HM enn det de gjør, de fleste av oss har noen kg mer på kroppen enn HMs modeller. Synes jeg da… :)

  6. Nei ikke denne, men jeg har den som ligner som kom i vår og den er trang i min størrelse.\r\n\r\nJeg synes de kunne brukt mer normale modeller på HM enn det de gjør, de fleste av oss har noen kg mer på kroppen enn HMs modeller. Synes jeg da… :)

  7. Mycket fin i höst, jag längtar bara efter att få ut mitt barn ur magen så kanske jag inom sinom tid kan få rymmas i denna:)

  8. Tusen Tack för alla svar om kjolen, tydligen ska den finnas i butik så jag tänkte prova den i helgen. :).\r\n\r\nJag håller med om att det skulle vara otroligt praktiskt om alla modeller inte vore så smala, eller det kunde kanske finnas två. En smal och en som hade lite junk in the trunk så man fick en rättare bild snabbare om plagget.

  9. Monnah: Åh, jag vet många som försök innan (även till andra klädföretag). Kanske funkar bättre om man är fler på en och samma gång som kommer med önskan. Mycket praktiskt vore det i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *