Läsbart!

Imorse drog Astrid och jag till Ikea för katalogsläpp och frukost. Mycket folk, goda mackor och intressant info bjöds det på och så den nya katalogen då så klart :). Jag gillar framsidan mycket, och hittade några riktiga gobitar i nya sortimentet på plats i varuhuset idag. Men dessa får jag tyvärr återkomma om då de inte tycks finnas på webben än. Men ett tips är att lägga ARöD arbetslampa på minnet, det kommer bli en storsäljare. Absolut!

Tyvärr hinner jag inte bläddra så mycket just nu då vi väntar besök om en liten stund men om du inte fått katalogen idag och vill kika så finns den Svenska numer HäR!

 

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

6 comments

  1. Wihiii, jag och sonen var på samma sak 20 mil norr om dig :-D\r\n\r\nÄr det lampan med lång böjbar \”hals\” ?

  2. Formelle Design: Jag har klurat i dagar nu på VAR jag kan ställa den här hemma :).\r\n\r\nAnna: Härligt! Och precis den ja :).\r\n\r\nAnna – Karin: Jo, jag håller med dig. Lite mer om nytt om man fick önska.\r\n\r\nNathalie: Tack för inbjudan.\r\n\r\nHallakulle: Den är fin! Och under året kommer det att komma en himla massa nytt som jag förstod det så vi håller ut ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *