Rådjur i massor

Vid ett besök i den stora H&M butiken i Birsta för någon vecka sedan så hittade jag denna roliga klänning med rådjur på. Den är en Divided och jag vill minnas att den kostar kring 249 kr.

 

Närbild på alla rådjur, Astrid älskar att titta på dem och försöka räkna ut hur många olika varianter det finns. Det tar en stund :).

 

En av höstens favoriter helt klart!

 

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

11 comments

  1. Vilken fin klänning, med roliga detaljer. Den måste jag titta efter, vill ha.\n\nVar du till Birsta utan för Sundsvall, staden där jag bor?\n\n// Lissen

  2. Hej! Köpte en sådan igår, fast tvärtom, beige botten med svarta djur, men som skjorta. Fick många fina kommentarer på jobbet idag. Ska nog ut och hitta klänningvarianten. Mycket fin.\nKatarina

  3. Lissen: Visst var det där jag var :). Så mycket folk, helt otroligt! Ikea hade kö till ingången så vi fick stå över där ;).\r\n\r\nKoselig: Jag vet tyvärr inte det, men jag håller tummarna för att den dyker upp även där snart och inte bara i butik :).\r\n\r\nKatarina: Så trevligt, man tackar för tips och gör tvärt om då. Går på jakt efter en finfin skjorta :).

  4. Den skulle min man jägaren gilla. :-) Hur kort/lång är den? Vad ska du ha till? Du kan ju det här med att plocka ihop kläder. :-)

  5. Helena L: Bättre än leopard tyckte min man :).\r\n\r\nDen är inte jättelång, det är det inte. Så jag tror att det är en fråga om smak här. Jag kommer att ha svarta strumbyxor till och en vaniljvit kofta till. Eller något vitt under och så en svart kofta till, det funkar det med. Men om man tycker att den är lite för kort för det så funkar leggins i valfri sort finemang också.\r\n\r\nJust nu kör jag på nätta skor till, men snart byter jag ut dessa mot klumpiga boots :).

  6. I bought this dress too. Just fear it may be to short for a 36 year old. No? OK :) Then I will wear it on my bike tomorrow :) \n\nThanks for your wonderful blog. Makes me smile and swoon every day.\n\nVirginia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *