Solhattar

Trots mycket prat om regn inför idag ser det ut att bli jättefint med sol och lätta vindar. Perfekt väder för att torka tvätt samt målarfärg med andra ord ;). Snart är vi klara! Lycka! Men då inget är helt klart här hemma än, och det återstår städning en masse så har jag inte så mycket skoj att visa er än. Så idag tittar jag bara in snabbt för att tipsa om våra nya solhattar som redan blivit favoriter. Min är den understa och den kommer från åhlens. Finns i två färger och kostar 129 :-. Astrids är jättesöt med spetsband och blomma. Finns hos H&M i detta nu för 69,50 :-.

Fin lördag till er!

(I dagboken finns nu en liten sneak peak på vad vi bland annat gör här hemma idag)

 

Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

13 comments

  1. Postadress Torslanda: Visst är de fina, vi hoppas på mycket sol :). \r\n\r\nGulp, hoppas hoppas. Maken påbörjar andra strykningen i detta nu … :).\r\n\r\nTackar och Tack det samma till dig!

  2. Tack för att du påminde mig om hur fint det kan vara med solhattar! Undrar bara nu vart min stråhatt ligger…\n\nHälsningar\nSophie

  3. Hej!\n\nFina hattar! \n\nSom jag redan skrivit är er nya sida jättefin, som läsare blir det dock ett extra steg/klick att nå bloggarna, vilket jag tror kan leda till att några \”hoppar över\” huvudsidan om man är inkörd på bloggläsandet sen gammalt och det är ju synd.\n\nEn direktlänk till bloggarna från huvudsidan tror jag skulle göra den fulländad!\n\nTrevlig sommar till er båda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *