Dagens To do

Förutom att jag fortfarande målar runt dörrar, längs lister, linneskåp mm så har jag nu även tagit mig ann dörrarna som alla från början hade olika färger. Illa. Men nu blir det fint :).

Idag ska jag (bla) måla innersidan på dörren till ena badrummet. Den dörren är oftast öppen och då den lilla hallen den finns i har vita väggar, golv och tak så tänkte jag att det kunde vara lite kul att bryta av med en dörr som är en griffeltavla här. Om det blir lika skoj i praktiken, det återstår att se :).

 

Nu kör jag!

 

Lite senare: Ok, så då har jag målat dörren en gång och man kan konstatera att ett lager är inte tillräckligt och primer hade säkert varit bra det med … Så den gör ganska lång ifrån det som uppges på burken. Kaxigt!

 

Jaja, på den igen bara!

signature

2 comments

  1. åh! Är super sugen på atrt måla vår skafferidörr i köket med griffeltavelfärg. Återkom gärna med hur det blev, är supernyfiken!

  2. Hannah: Efter andra strykningen blev det jättebra, känns starkt och tåligt. Måste vänta någon dag med att provskriva på den dock för att det ska hinna torka riktigt. \r\n\r\nSå måla på bara :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *