Hello Cupcake!


 

Det är det catchiga namnet på Leila Lindholms nya bakbok som kommer i ut i butik i början på oktober. Boken kommer att vara fylld med recept på smarriga cupcakes och de nu ack så poppis whoopies.

Enligt Leila själv så är denna hennes femte bok Världens sötaste, och jag tror henne :). även om den släpps först i okt så går den inom kort att förhandsbeställas Här!

På bilden ovan är det de ack så tjusiga Hi Hat Cupcakes, som jag försökt mig på en gång, det gick illa. Gott, men resultatet av mina och de Leila bakat såg inte ut att härstamma från samma recept om jag säger så ;). Nej, då går det bättre med kladdkakemuffinsen, de blir perfekta varje gång.

Något att se fram emot till hösten med andra ord, Hello Cupcake!

Bild: adlibris.com
 

signature

7 comments

  1. Nu gissar jag bara, men din variant kanske kunde heta Low Hat Cupcake ;) För jag antar att det var det som var svårast eller?\n\n

  2. Catarina: Jättebra att du talar om att du hittar fel, det finns ju en del så här i början. Jag förstår dock inte riktigt, kan du förklara lite mer? Jag är nog lite trög :).\r\n\r\nLiseLotte: Haha, precis så ja :). Det där momentet med att doppa cupcaken som hade spritsats med någon typ av frosting i den smälta choklad och få allt att sitta kvar där det skulle. Det krävdes Leila-talang för det ;).

  3. När man läser bloggar via bloglovin\’, kommer en \”meny\” nere i högra hörnet, som gör att man kan smidigt bläddra vidare till nästa blogg. Säg att det är 15 nya inlägg bland de bloggar man följer, då kan man öppna den första och därefter bläddra vidare till de efterföljande 14.\nMed er nya design försvinner denna meny, så man måste gå tillbaka till bloglovin\’s förstasida och trycka upp nästa inlägg.\nJag tror det var det Catarina menade – och att du förstod nåt av denna förklaring :)\nSnygg design förresten!!!

  4. Camilla: Tack för hjälpen på traven :). Nu förstår jag principen även om jag inte kan hitta denna smarta meny i högra hörnet. Men jag ska absolut sätta mig in i den funktionen för det låter mycket smidigt må jag säga. \r\n\r\nJag vidarbefodrar även din fina förklaring till de som byggt sajten så hoppas vi att problemet snart är löst :)

  5. Ny layout! Snyggt! Och verkar hända massor av spännande här framöver – jag ser fram emot att följa det. \n\nNi kanske har berättat det förut men hur är kopplingen dig och Weronica emellan och hur kom det sig att ni började blogga under gemensamt namn? \n

  6. Postadress Torslanda: Tackar! Absolut, nu är vi igång och det ska komma en hel del skoj framöver är det tänkt :).\r\n\r\nKopplingen från början var att vi båda var småbarnsmammor och att vi bloggade om likande saker. Sen slog sig W ihop med C och de blev Living by C & W. När C sen fick ett spännande jobb så hoppade jag in och vi bytte namn på bloggen till En mammas dag som min blogg även hette innan. Ja, i korta drag så :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *