Man tackar!

Nu kan vi shoppa :).

Jag älskar Pottery Barn, jag köper kanske inte hela konceptet rakt av men de har de absolut finaste detaljerna där. De små sakerna som kan göra hela rummet. Sen har de mycket inspirerande kataloger. Och nu kan man beställa dessa fina detaljer även om man bor i Sverige och man kan läsa alla fina katalogerwebben. Jag vet inte om jag kommer beställa något, men jag gillar tanken på att jag kan :).Har någon av er provat PB:s webbshop?Bild: potterybarn.com.

signature

12 comments

 1. Men så underbart! Har inte testat deras webbshop men älskar ju prylarna! När vi var i USA vet jag inte hur många timmar jag spenderade i deras butiker! Nu vet jag hur denna regniga förmiddag skall fördrivas, tack för det :)

 2. Linnéa: Visst är det kul :). Jag kan tänka mig att man kan gå runt där länge och känna på alla prylar. Jag har aldrig varit där själv, men har några fina ting från butiken sedan tidigare. Med lite tur kan det kanske bli lite till nu.

  En fin förmiddag i regnet önskar jag dig :).

 3. Jättemycket fint hos Pottery Barn. Kan även tipsa om att man numer kan beställa från Crate & Barrell på nätet. Finfina saker där med! Ha en fin dag!

 4. Sofie: Ja jag såg att även Crate & Barell också skickar numer, med lite tur så hakar Williams-Sonoma och Sephora på trenden. Om nu inte Sephora öppnar butik i Sverige då som det ryktas om :).

  Det samma!

 5. Jag har köpt från deras webshop, men inom USA. Det har fungerat väl – de är pålitliga och medelsnabba.

 6. Henriettae: Låter fint att de är pålitliga :). Tyvärr ser problemet ut att bli alla omkostnader som blir för att skicka till Sverige. Summan för varorna plus det dubbla ser det ut som, rackarns ;).

 7. Ååå vad glad jag blir! Jag älskar också Pottery Barn, har bloggat flera gånger om deras fina saker och inredningar, och velat köpa saker. Och nu har dom alltså äntligen börjat skeppa till Sverige? Dagens bästa nyhet!

 8. Eva: Visst är det en rolig nyhet :). Det blir tyvärr ganska dyra omkostnader men å andra sidan så är sakerna från början ganska prisvärda. Härligt att man kan om man så skulle önska, aboslut :).

 9. Åh vad roligt att läsa – vilken härlig nyhet! Älskar att strosa i Potter Barns butiker. Känna på allt, provsitta – blir inspirerad. Och så får en del följa med hem också :)

 10. Postadress Torslanda: Åh, jag måste åka till Usa jag också och strosa runt hos PB. Kan tänka mig att det blir en hel del som får följa med hem under en sådan tripp :).

 11. Det bästa med din sida är att du alltid delar med dig av fantastiska tips, inspiration samt nyheter. Jag älskar Pottery Barn och .. nu får jag reda på att jag beställa även i Sverige! Tack tack tack för en toppensida !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *