2 maj

Nya lampor på g

Idag ska lamporna monteras upp ovanför köksön. El står på agendan och dessa sköningar som stått på golvet i min arbetshörna ett bra tag nu ska hitta hem. Vi har inte haft något ovanför köksön under tiden vi bott här då Johan ratat i stort sätt alla förslag. Oftast är vi övrens, men när de kom till dessa lampor var det väldigt svårt att enas, men till sist gick det :).

Paradisblomma

Just idag när kaosen är som störst här hemma beslutade sig paradisblomman att slå ut. Både vacker och helt knasig på en och samma gång. Nu gäller det bara för mig att hålla mina (si så där) gröna fingrar i styr. Inte mindre än 10 knoppar väntar på att slå ut. Dagens favorit: Paradisblomman!Dagens dilemma: Tanken var att vi skulle behålla luckorna men lämna in dem och få dem sprutlackerade, återvinna det det som finns men inte riktigt gillas var tanken. Men efter några samtal så var det inte lika självklart längre då det billigaste priset för att lämna in dem var mer än dubbelt så dyrt som att köpa nya luckor på Ikea. Så snopet. Vi får planera om helt sonika.Fotografier: Helena – En mammas dag.

signature

10 comments

  1. lina: Dom är köpta på Divas Boning (http://divasboning.jetshop.se/). Tack snälla!

    tinajo: Visst är den fin! Jag blev mycket glatt överraskad :). Denna är köpt hos Hedvigs trädgård här i Gävle, men jag tror säkert man kan hitta den på tex Blomsterlandet och Plantagen också. Hoppas hoppas!

    tina: :).

  2. Vad snygg tapeten är! Blir spännande att se lamporna sen =)Har också haft en sån blomma, riktigt läckra! Har för mig att den luktade som tuggummit “Jenka”..? =) Trevlig kväll!Annelie

  3. Vardagstugg: Ja, den blir man glad av :). Nu har jag luktat på min blomma också, men känner ingen “Jenka”doft tyvärr. Men det hade varit riktigt coolt :).Det samma!Classy Living: I efterhand så var de värda att :). Tack snälla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *